Ceasuri Muzicale colaboreaza cu Metropotam pentru concursul din cadrul evenimentului Tam Tam Music Fest. Participa si tu si poti castiga ceasul de birou pe vinil cu Oasis.

Ceas de perete Oasis Ceas de perete Oasis detaliu Oasis coperta vinil
Click pe poze pentru marire

Mai multe detalii in articolul de mai jos, via Metropotam.

Metropotam pune la cale un festival mare: 5 cluburi, 5 genuri de muzica diferita, Tam Tam Music Fest – Noaptea in care NU vrei sa dormi. Cum va spuneam, biletele s-au pus deja in vanzare la niste preturi speciale: 1 bilet pentru toate concertele (in toate cluburile) = 29 lei; 2 bilete (pentru tine si un prieten) = 49 lei; 3 bilete (pentru tine si 2 prieteni) = 69 lei.

Cu un bilet poti merge in toate cele 5 cluburi sa vezi toate concertele din cadrul Tam Tam Fest la care vor veni cele mai misto trupe din Romania, line-up din care am anuntat deja cateva nume.
Pe langa preturile speciale, venim si cu o alta surpriza: un premiu oferit o data la cateva zile celor care isi cumpara bilet la Tam Tam Fest. Al doilea premiu pus la bataie este un ceas muzical cu un design super cool de la ceasurimuzicale.com.
Cum castigi ceasul oferit de cei de la Ceasuri Muzicale?
Trebuie doar sa-ti rezervi o seara de distractie la Tam Tam Music Fest pe 26 noiembrie si sa-ti cumperi biletul sau biletele la eveniment – pana vineri, 18 noiembrie, ora 15.00.
!Daca iti cumperi online biletele pana vineri, 18 noiembrie, intri automat in tragerea la sorti pentru premiul care iti aduce muzica la o super calitate, un ceas cu design a la Oasis.

Update: Felicitari castigatorului, Cristian Stefanescu!